workshop tekstschrijven
Workshop Tekstschrijven 12 mei | 16.00 – 18.30 uur | Van Gogh Museum

Help! Ik moet een tekst schrijven voor de nieuwsbrief!
Je bent met de kinderen naar het museum geweest en nu moet je een leuk stukje schrijven voor de nieuwsbrief of de website. Op dat kleine stukje tekst zit je een eeuw te ploeteren, tijd die je niet hebt. Hoe vat je alles samen in een goede korte tekst die aan alle betrokkenen laat zien wat je doet!

De workshop
Copywriter Lucas Boot geeft je in deze workshop de ingrediënten voor een tekst die impact maakt. Stapje voor stapje neemt hij je mee in het zélf schrijven van een tekst vanuit verschillende perspectieven. Aan het eind van de workshop heb je ‘het recept voor een goede tekst’ in handen. Meld je nu aan voor deze workshop en neem een laptop, tablet of schrijfblok mee.

Borrel, beats & museum
Na afloop van de workshop nodigen we je van 18.00 tot 18.30 uur uit voor een borrel in het museumcafé. Daarna kun je op eigen gelegenheid het Van Gogh Museum bezichtigen. Bekijk de gestolen werken ‘Zeegezicht bij Scheveningen’ en ‘Het uitgaan van de Hervormde Kerk te Nuenen’ met de beats van de vrijdagavond dj van het Van Gogh museum als soundtrack bij de schilderijen.