Po-meetup | Groeimindset voor het creatieve brein | Chassé Dance Studios | Donderdag 15 februari | Inloop: 15.45 uur | Einde: 18.30 uur 

Vaste mindsets sluipen erin. Ook de Nederlandse taal zit er vol mee. Iets is “de aard van het beestje” of gaat je “boven de pet”. Hoeveel productiever is “oefening baart kunst”, “al doende leert men” of “waar een wil is, is een weg”. De laatste zijn voorbeelden van een growth mindset. Hoe stimuleer je als leerkracht, cultuureducator of kunstenaar kinderen in het creatieve proces zodat ze een growth mindset ontwikkelen? Door die eerst zelf te kweken! Aanmelden.

Marion Willemsen, via Vernieuwenderwijs begeleidt ons in deze po-meetup over de groeimindset voor het creatieve brein en toont je wat de juiste feedback met kinderen doet.

Psychologe Carol Dweck deed onderzoek naar het belang van motivatie voor de groeimindset. Niet alleen onze vaardigheden en talenten zorgen voor succes, maar ook een op groei gerichte mindset. Het prijzen van de intelligentie en het talent (vaste mindsets) van onze kinderen is uiteindelijk niet bevorderlijk voor hun zelfvertrouwen en prestaties en kan hun succes zelfs in de weg staan.

Wat zijn de juiste complimenten? Hoe geef je goede opbouwende feedback? En hoe leer je een kind uitdagingen aan te gaan, fouten te omarmen en inspanning te leveren? Vertrek met praktische tips en tools om een groeimindset bij jezelf en bij kinderen te kweken.

Programma po-meetup

15:45 uur – 16.00 uur Inloop
16.00 uur – 16.10 uur Welkom
16.10 uur – 16.40 uur Intro mindset van Marion Willemsen
16.45 uur – 17.50 uur Rouleren korte workshops
17.50 uur – 18.00 uur Afronding
18.00 uur – 18.30 uur Borrel


Locatie:
 Chassé Dance Studios
Chasséstraat 64, 1057 JJ Amsterdam

Aanmelden

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Esther Jacobs van Mocca via ejacobs@mocca-amsterdam.nl of 020 6209567.

Het Mocca Team