Met Mocca naar Cultuur naar kinderen van aleppo in de meervaart
Met Mocca naar Cultuur naar Kinderen van Aleppo | George & Eran Producties | Zondag 28 oktober | Inloop: 14.30 uur | Voorstelling 15.30 uur | Locatie: De Meervaart. Aanmelden 

Het is maart 2011. Drie Syrische studenten gaan de straat op gewapend met spandoeken, megafoons en vrijheidsleuzen. Ze protesteren tegen het bewind van Assad. De  vreedzame demonstraties moesten leiden tot vrijheid maar mondden uit in een allesvernietigende burgeroorlog. Wat ging er mis?

In deze persoonlijke monoloog vertelt George Elias Tobal het waargebeurde verhaal van die drie vreedzame vrijheidsstrijders. Het verhaal van hen wiens revolutie is gestolen. ‘Kinderen van Aleppo’ schijnt licht op de Syrische revolutie van binnenuit, vol absurditeit en ongeloof, maar ook humor. Voor de voorstelling heet de educatieafdeling van De Meervaart ons met plezier welkom met een drankje.

Nieuw aanmeldproces
Met Mocca naar Cultuur-bezoeken zijn inspirerend, maar kosten ook geld. Helaas hebben we regelmatig lege stoelen, plekken die we graag aan mensen op de wachtlijst hadden gegeven. Om lege plekken te voorkomen en wachtlijst-mensen blij te maken, starten we een pilot met betrekking tot aanmelden. Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Wij sturen je dan een link waarmee je een kaartje met de kortingscode MOCCA kunt kopen dat wij alleen op de avond zelfvergoeden. Je haalt dus zelf het kaartje bij de kassa van de Meervaart op, levert het bij Mocca in en wij betalen je vervolgens de prijs van het kaartje volledig terug.

We hopen je te zien op 28 oktober,