Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Met Mocca naar Cultuur naar Vlieger zonder koord (6+) van danstheater AYA

januari 13 @ 14:10 - 15:30

Met Mocca naar Cultuur naar danstheater AYA | Vlieger zonder koord (6+) | Locatie: Dansmakers – Amsterdam Noord | Zaterdag 13 januari |
Inloop: 14.10 uur | Einde: 15.30 uur | Aanmelden

Met Mocca naar Cultuur nodigt je uit voor de dansvoorstelling Vlieger zonder koord (6+) van danstheater AYA bij Dansmakers. Een kindervoorstelling? Jazeker, dus stap zaterdagmiddag 13 januari met de kinderen of kleinkinderen op de pont of de fiets voor een Met Mocca naar Cultuur in Noord voor kinderen vanaf zes jaar. Aanmelden.

Vlieger zonder koord
Een familie is op de vlucht omdat het thuis niet meer veilig is. Vlieger zonder koord vertelt over de reis die ze maken en de moed om een nieuw leven op te bouwen in een onbekende wereld. Over hoe de familieleden met vallen en opstaan een nieuw evenwicht proberen te vinden. De voorstelling is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs.

Basisschoolkinderen maken kennis met het vluchtelingenvraagstuk
Als alles wat we kennen en waarvan we houden achterblijft, hoe wordt een nieuwe plek dan thuis? Vlieger zonder koord toont de veerkracht van een kind dat zich spelenderwijs aanpast aan zijn nieuwe werkelijkheid. In de voorstelling wordt de vluchtelingenproblematiek waar kinderen tegenwoordig direct of indirect mee te maken hebben op een speelse manier gebracht, zodat er voor kinderen ruimte ontstaat hun gedachten over dit onderwerp te vormen en te delen.

Locatie:
Dansmakers
Gedempt Hamerkanaal 203
1021 KP Amsterdam

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Esther Jacobs van Mocca via ejacobs@mocca-amsterdam.nl of 020 6209567.

Met Mocca naar Cultuur danstheater AYA Dansmakers

Gegevens

Datum:
januari 13
Tijd:
14:10 - 15:30

Locatie

Dansmakers
Gedempt Hamerkanaal 203
Amsterdam Noord,
+ Google Maps