Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Po-meetup: Working out loud 

27 juni 2018 @ 16:00 - 18:30


Po-meetup: Working out loud
Woensdag 27 juni | 16.00 uur – 18.30 uur | Locatie: Mocca
Voor: po en cultuureducatoren |  Aanmelden

Herken je dit? Werkgroepen die heel hard langs elkaar heen werken en daardoor soms hetzelfde doen? Collega’s die tijd besteden aan het vinden van een antwoord dat een ander al lang heeft gevonden?

Wil jij slimmer en effectiever samenwerken? Kom dan naar de po-meetup working out loud. Met de working out loud-methode deel je werk in uitvoering in persoonlijke netwerken op een zichtbare, transparante en publieke manier. Experts Sibrenne Wagenaar, adviseur en coach van Link2Learn en Marc Coenders, lector wendbaar vakmanschap aan de NHL Stenden Hogeschool, vertellen je over working out loud waarna je er zelf mee aan de slag gaat. Neem je collega’s mee en werk vanaf nu samen out loud!

Input curriculum.nu

Dit jaar buigen werkgroepen, bestaande uit leraren, schoolleiders en scholen, zich over de vraag wat leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs moeten kennen en kunnen, ook op het gebied van kunst & cultuur. Met de opbrengst van dit ontwikkelproces zullen kerndoelen en eindtermen worden geactualiseerd.
Leden van de werkgroep kunst en cultuur vertelt tijdens de meetup over het proces en de mogelijkheden om input te geven aan het ontwikkelteam. Laat tijdens deze meetup horen hoe jij de toekomst van cultuureducatie in het speciaal onderwijs ziet. Kijk op https://curriculum.nu voor meer informatie over curriculum.nu.

We hopen je de 27e te zien!

Met vriendelijke groeten,
Het MoccaTeam

Gegevens

Datum:
27 juni 2018
Tijd:
16:00 - 18:30

Locatie

Mocca
Baarsjesweg 224
Amsterdam, 1058AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 620 95 67
Website:
www.mocca-academie.nl