Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Met Mocca naar Cultuur naar exclusief Cinderella-programma van Het Nationale Ballet

17 december 2018 @ 18:45 - 23:30

Met Mocca naar Cultuur naar exclusief Cinderella-programma van Het Nationale Ballet | Maandag 17 december | Aanvang: 18.45 uur
Locatie: Nationale Opera en Ballet 

Ga mee Met Mocca naar Cultuur naar een speciaal programma en de familievoorstelling Cinderella van Het Nationale Ballet.

Exclusief Programma
Exclusief voor Met Mocca naar Cultuur stelde Het Nationale Ballet een bijzonder programma samen. De avond begint met een actieve workshop met een dansdocent in de educatieruimte van De Nationale Opera en Ballet. De educatieafdeling geeft daar een toelichting op het lesmateriaal. Daarna nemen ze ons mee voor een exclusief kijkje achter de schermen voor een blik op het toneel, het decor en de dansers van Cinderella. Tenslotte drinken we een drankje in de publieksfoyer voor we naar de voorstelling gaan.

Aanmelden en afmeldbeleid
Voor deze exclusieve Met Mocca naar Cultuur zijn zeer beperkt kaarten beschikbaar. Meld je daarom minimaal 24 uur van tevoren af bij verhindering. Zo kan een andere leerkracht/docent voor jou in de plaats mee. Het is niet mogelijk alleen voor de voorstelling te komen. Aanmelden

De Voorstelling
Cinderella, een eigentijds en filmisch balletspektakel, is een belevenis vol humor, virtuoze dans en magie. Choreograaf Christopher Wheeldon bracht het aloude sprookje Assepoester opnieuw tot leven en won de prestigieuze Prix Benois de la Danse, de ‘Oscar van de dans’. Samen met een team van internationale kunstenaars gaf Wheeldon het bekende sprookje een heel nieuwe ‘look’ met betoverende decors, weelderige aankleding, poppenspel en multimediaprojecties.

 

Gegevens

Datum:
17 december 2018
Tijd:
18:45 - 23:30
Evenement Categorie: