Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meetup SO, SBO, VSO en het culturele veld

maart 13 @ 15:30 - 18:00

Meetup speciaal onderwijs.

MOCCA MEETUP SO, VSO EN SBO EN HET CULTURELE VELD:
Woensdag 13 maart | Inloop: 15.30 uur | Einde: 18.00 uur | Foam

Kom naar de meetup speciaal onderwijs en hoor alles over nieuwe ontwikkelingen in cultuureducatie voor het speciaal onderwijs en wissel uit met je collega’s. Aanmelden

SPECIAAL VERBEELD
Marian van Miert van het LKCA

Marian van Miert van het LKCA, is projectleider van de so leergemeenschap Speciaal Verbeeld. Ze komt praten over de leervraag van de SO Leergemeenschap: hoe kan kunsteducatie de ontwikkeling van de verbeeldende vermogens (creativiteit) van leerlingen met speciale leerbehoeften stimuleren? Deze vraag staat ook centraal in het onderzoeksproject Speciaal Verbeeld dat op twee speciaal onderwijsscholen wordt uitgevoerd.

EXTRA VOUCHERGELD
Nenita la Rose , PvdA raadslid en Willie Snijder van Drostenburg

De pilot speciaal onderwijs van Mocca maakte duidelijk dat het speciaal onderwijs 3x meer geld nodig heeft voor gedegen cultuuronderwijs dan het reguliere onderwijs. Mocca koppelde PvdA gemeenteraadslid Nenita la Rose aan Drostenburg ICC ‘er Willie Snijder. Samen dienden zij een motie in bij de gemeenteraad voor een verdrievoudiging van het cultuur Vouchergeld voor speciaal onderwijs.

UITWISSELING WORLDCAFE
Wat ga je doen met het extra geld als dat straks vrijkomt? Wat kan wel en wat nog niet? Deel je kennis met elkaar en wissel tips en tops uit.

BORREL
Na afloop praten we nog even bij of door tijdens een gezellige borrel.

Programma
15.30 inloop
16.00 welkom
16.15 gastsprekers
17.00 worldcafé
17.45 borrel

 

Gegevens

Datum:
maart 13
Tijd:
15:30 - 18:00

Locatie

Foam
Keizersgracht 609
Amsterdam,
+ Google Maps