Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass III: Van een internet-idee een betekenisvolle les ontwerpen

1 juni 2018 @ 16:00 - 18:30


Vrijdag 1 juni 2018 | 16.00 – 18.30 uur

Locatie: StudenthotelAanmelden*

Een betekenisvolle les sluit aan bij de belevingswereld van leerlingen, het werk van een kunstenaar, de omgeving of de actualiteit. Een mooi streven, maar waar begin je met ontwerpen? Hoe maak je van een kant-en-klaar-idee dat je op internet vindt, een betekenisvolle les of educatie-aanbod?

Kom naar de Mocca Masterclass: Van een internet-idee een betekenisvolle les ontwerpen. Moniek Warmer, educatief ontwerper, laat je tijdens deze masterclass ervaren hoe je een opdracht op maat ontwerpt op basis van de actualiteit. Het Remix-je-curriculum model van Emiel Heijnen is de theoretische onderlegger voor je lesontwerp.

Heb je een onderwerp in gedachten dat je zou willen ombouwen tot een betekenisvolle les? Breng het in en ga er direct mee aan de slag!

Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die lessen ontwerpt. Voor leerkrachten en voor medewerkers van culturele instellingen en zelfstandige kunstenaars. Neem een paar collega’s mee en deel de nieuwe ideeën samen binnen jouw school of organisatie.


*Heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen? Laat het ons dan alsjeblieft op tijd weten via info@mocca-amsterdam.nl dan geven we andere geïnteresseerden graag jouw plaats.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg uitnodigingen voor en informatie over Mocca- en MoccaAcademie-activiteiten die relevant zijn voor je vakgebied.

Gegevens

Datum:
1 juni 2018
Tijd:
16:00 - 18:30

Locatie

Studenthotel
Wibautstraat 129
Amsterdam,
+ Google Maps
Website:
https://www.thestudenthotel.com/amsterdam-city/hotel/contact/